Poddteatern: Antony

Antony är en musikalmonolog om kärlek med musik av Antony & the Johnsons. Om hur man kan uttrycka kärleken för varandra. Att man kan visa kärlek genom att ta den man älskar världen runt, låta den se saker, låta den känna och skratta. Eller så kan man skydda den man älskar, från faror, man kan låta vaggas in i en falsk säkerhet, hos mig är du trygg, här i min famn. Men plötsligt står du där och vill visa den du älskar allt, hur världen verkligen är, vad man har samlat på sig sen man släppte greppet om världen, vem du är. Vem du har blivit. Vem du innerst inne vill vara. Innan det är försent.

ANTONY av Kristian Hallberg
Regi och i rollen som Antony: Erik Glaad
Musiker: Tove Kättström
Premiär 1 december 2016 via Podcaster eller acast

OM PODDTEATERN:
Poddteatern är berättelser att lyssna till, försvinna in i, låta passera eller höra igen. Föreställningar i ditt öra.
Finns där du hittar podcasts.

Lämna ett svar

Your email address will not be published.

*

Senaste från Kultur

Gå till Toppen